Over A&S Toiletwagens:

A&S Toiletwagens is gespecialiseerd in het verhuren van luxueuze toiletwagens voor elk feest op locatie. U kan bij ons terecht als er geen of niet voldoende sanitaire faciliteiten aanwezig zijn.

Daarnaast streven wij zowel naar een tevreden opdrachtgever als een tevreden eindgebruiker van onze producten. We hechten grote waarde aan een vruchtbare samenwerking gericht op de lange termijn. Vandaar dat wij kritisch blijven naar onszelf en altijd open staan voor uw suggesties om onze producten en onze dienstverlening te optimaliseren.

Onze toiletwagens zijn dusdanig ontwikkeld dat de tijdelijke voorzieningen op locatie eenvoudig geplaatst kunnen worden. De aansluitingen van de wagens en units op de bestaande watervoorzieningen en elektriciteit zijn tevens eenvoudig te realiseren door uzelf of een van onze medewerkers.

Of het nu gaat om een korte of lange periode, een kleine of grote capaciteit; wij bieden oplossingen voor het afvoeren van het afvalwater, ook over langere afstanden. De plaatsing kan zowel buiten (in tuinen, parken, parkings…) als binnen (hallen, tenten …) gebeuren.

Afhankelijk van uw wensen bekijken we welk product er het beste bij uw situatie past. Hierin geven wij graag advies. Op aanvraag voorzien wij ook toiletpapier, handdoekjes en zeep.

Service en kwaliteit hebben bij ons een hoge prioriteit. Wij stellen ons flexibel en servicegericht op naar onze klanten. Heeft u graag een offerte? Contacteer ons via de website, telefoon of email. Offerteaanvragen zijn steeds gratis en vrijblijvend.

Tot binnenkort!

Onze partners:

Om u een volledige oplossing te kunnen aanbieden, werken wij samen met verschillende partners.

gekrGEKR Partyverhuur is een jong en dynamisch bedrijf, centraal gelegen in de driehoek Antwerpen-Brussel-Gent, dat zich richt op de verhuur van kwaliteitsvol materiaal voor uw feest.

bctentenB&C staat voor Bart & Carl, 2 schoonbroers die sinds 2002 de handen in elkaar hebben geslagen om tenten te verhuren. Door de jaren heen hebben ze sterk geïnvesteerd in zowel kwalitatief hoogstaande tenten als in het nodige ‘rollend’ materiaal.

Huwelijken, tuinfeesten, communies, jubileums … voor elk moment vindt u bij A&S Tentverhuur de perfecte tent.

seveneventsSe7en Events is een jong evenementen bureau. Samen met jou werken ze een scenario uit zodat je event onvergetelijk word.

jpstandigSmallJP Standing is actief in standenbouw, winkelinrichting en verhuur van evenementenmateriaal met als kenmerken : creativiteit, kwaliteit en perfectie !

steenackersBent u ook op zoek naar iets trendy en modieus om uw feest in te organiseren? Waarom dan eens geen tent huren bij Tenten Steenackers!

guntroGuntro’s Partyrent is een jong dynamisch bedrijf gespecialiseerd in feestverhuur. Onze doelstellingen liggen bij betaalbaar feesten dit zowel voor particulieren, kermissen, brouwers tot mega-events.