Medium Toiletwagen

medium toiletwagen

Bent u op zoek naar een toiletwagen die zonder problemen evenementen tot 300 personen aankan? Dan is onze medium VIP toiletwagen iets voor u (2 stuks). Deze bestaat uit twee compartimenten, eentje voor dames en eentje voor heren. Met zijn compacte afmetingen past onze medium toiletcontainer vrijwel overal.

Antwoord binnen 24u     Volledig vrijblijvend

Omschrijving medium toiletwagen

Een huwelijk, opendeurdag, buurtfeest, muziekoptreden … deze middelgrote toiletwagen is bruikbaar op diverse evenementen. Reken qua grootte op een 300-tal personen. Voor meer gasten kunt u een tweede mobiel toilet huren of een groter model inschakelen.

Deze medium toiletwagen heeft een afgescheiden gedeelte voor mannen en vrouwen. Bij de dames zijn er twee aparte toiletten en een spoeltafel met spiegel. De heren hebben 1 toilet, 2 piscines en een spoeltafel met spiegel.

Beide compartimenten zijn voorzien van warm water, verwarming en radio. Water (Gardena-koppeling) en elektriciteit moeten ter plaatse aangekoppeld worden. Verder voorzien wij een afvoer van 6m en een diamter van 110cm.

Moet u zonder afvoer werken (door een gebrek aan afvoer)? Dan kunnen we een opvangreservoir of vermaalpomp voorzien. In dit geval moeten wij ook het toiletpapier leveren.

Technische specificaties

Afmetingen

370 x 250 x 289 cm (LxBxH)

Max. capaciteit

300 personen

Indeling

  • Dames: 2 damestoiletten, 1 spoelbakje
  • Heren: 2 piscines, 1 toilet, 1 spoelbakje

Toiletmateriaal

Zeepdispensers, vuilbakjes, wc borstels, … inbegrepen. Toiletpapier niet.

Voorzieningen

Verwarming, warm water, verlichting

Benodigde aansluitingen

Water (via Gardena-koppeling) en elektriciteit

Afvoer

Lengte: 6m, Diameter: 110cm (Opvangreservoir of vermaalpomp optioneel)

Prijs

Op aanvraag

Wilt u onze medium toiletwagen huren voor uw evenement?