Woodhut

woodhut toiletwagen

Op zoek naar een exclusieve toiletwagen? Dit model is uitgerust met nog meer comfort en hoogwaardig afgewerkt. Bovendien is de buitenkant bestickerd met een houtpatroon. Zo krijgt uw evenement een stijlvolle uitstraling. Voor grote evenementen (tot 500 personen) is deze super deluxe wc-wagen uiterst geschikt. Alles is voorzien opdat uw gasten rustig en proper naar het toilet kunnen.

Antwoord binnen 24u     Volledig vrijblijvend

Omschrijving ‘The Woodhut’

Wie had ooit gedacht dat een toiletcontainer zo mooi kon zijn? Verras uw gasten met The Woodhut, een exclusieve wc-wagen met een vleugje design. De buitenkant werd afgewerkt met een unieke houtprint. Die stijl wordt ook binnenin doorgetrokken.

Deze luxe toiletwagen heeft 2 deuren. Aan de linkerzijde vinden we drie damestoiletten en een trendy steigerhouten meubel met twee spoelbakken. Een spiegel, zeepdispenser, doekjeshouder en vuilbak zijn ook voorzien. Bloemdecoratie zorgt voor een gezellige sfeer.

Aan de rechterzijde bevindt zich het herentoilet. Mannen hebben de keuze uit 4 piscines en 1 toilet. Om de handen te wassen, is er een badkamermeubel in steigerhout met een spoelbakje. Ook hier zorgt plantdecoratie voor de finishing touch.

The Woodhut is uitgerust met warm water, verwarming, radio en (buiten)verlichting. Ook het benodigde toiletmaterialen, zoals zeepdispensers, vuilbakjes, wc borstels, enz. zijn allemaal inbegrepen. Op aanvraag voorzien wij ook toiletpapier. Gelieve dit te vermelden in de offerte aanvraag.

Indien u geen mogelijkheid hebt voor de afvoer of deze ligt verder dan dat er kan gewerkt worden met normale afvoerbuizen, kunnen we een opvangreservoir of vermaalpomp leveren. Bij deze optie dient u bij ons het toiletpapier af te nemen.

Technische specificaties

Afmetingen

670 x 250 x 325 cm (LxBxH)

Max. capaciteit

500 personen

Indeling

  • Dames: 3 damestoiletten, 2 spoelbakjes
  • Heren: 4 piscines, 1 herentoilet, 1 spoelbakje

Toiletmateriaal

Zeepdispensers, vuilbakjes, wc borstels, … inbegrepen. Toiletpapier niet.

Voorzieningen

Verwarming, warm water, verlichting, radio

Benodigde aansluitingen

Water (via Gardena-koppeling) en elektriciteit

Afvoer

Lengte: 6m, Diameter: 110cm (Opvangreservoir of vermaalpomp optioneel)

Prijs

Op aanvraag

Wilt u onze Woodhut toiletwagen huren voor uw evenement?