Grote Toiletwagen 1

mobiel toilet huren voor evenement

Wilt u een grote toiletwagen huren voor uw huwelijk, receptie of feest? Dan kunnen wij u helpen. Deze XL toiletwagen is geschikt voor evenementen tot 450 personen. Er is voldoende ruimte om meerdere personen tegelijk te ontvangen. Dat maakt deze grote wc-wagen ideaal voor drukbezochte events.

Antwoord binnen 24u     Volledig vrijblijvend

Omschrijving grote toiletwagen

Voor grote evenementen heeft u natuurlijk een grote toiletwagen nodig. Dit XL-model biedt extra veel ruimte. Meerdere mannen en vrouwen kunnen tegelijkertijd naar het toilet gaan. Dit grote mobiele toilet is dus perfect wanneer u veel gasten verwacht.

Deze grote toiletwagen heeft twee deuren. Achter de linkse deur vinden we het damestoilet. Die bestaat uit 3 afsluitbare wc-hokjes en een spoelbakje met spiegel. Achter de rechtse deur zitten 3 piscines, 1 herentoilet en een spoelbakje met spiegel.

Onze XL mobiele toilet zijn uitgerust met water, verwarming, verlichting, radio en geurdispensers. Aansluitingen voor water en elektriciteit zijn ter plaatste te voorzien. Op aanvraag leveren wij ook toiletpapier. Gelieve dit te vermelden in de offerte aanvraag.

Ook een toiletwagen zonder afvoer is mogelijk. Indien u geen mogelijkheid hebt om een afvoer te plaatsen (of deze ligt verder dan dat er kan gewerkt worden met normale afvoerbuizen), dan kunnen we een opvangreservoir of vermaalpomp plaatsen. Bij deze optie dient u bij ons het toiletpapier af te nemen.

Technische specificaties

Afmetingen

520 x 250 x 325 cm (LxBxH)

Max. capaciteit

450 personen

Indeling

  • Dames: 3 damestoiletten, 1 spoelbakje
  • Heren: 3 piscines, 1 toilet, 1 spoelbakje

Toiletmateriaal

Zeepdispensers, vuilbakjes, wc borstels, … inbegrepen. Toiletpapier niet.

Voorzieningen

Verwarming, warm water, verlichting

Benodigde aansluitingen

Water (via Gardena-koppeling) en elektriciteit

Afvoer

Lengte: 6m, Diameter: 110cm (Opvangreservoir of vermaalpomp optioneel)

Prijs

Op aanvraag

Wilt u onze grote toiletwagen huren voor uw evenement?