Mindervalide Toiletwagen

extra sanitaire faciliteiten wc-verhuur

A&S Toiletwagens gelooft dat iedereen toegang moet hebben tot sanitaire faciliteiten, ook mensen met een beperking of handicap. Daarom hebben wij een mindervalide wc-wagen ontwikkeld. Deze toiletcontainer heeft een toilet voor mindervaliden en is geschikt voor evenementen tot 450 personen.

Antwoord binnen 24u     Volledig vrijblijvend

Omschrijving mindervalide toiletwagen

Dit model is geschikt voor rolstoelgebruikers. De toiletwagen wordt steeds op de begane grond geplaatst met aan de zijkant een oprijramp van 1m20 om de afstand tussen grond en drempel (ong. 25cm) op te vangen. Op deze manier kunnen rolstoelgebruikers makkelijk binnenrijden. Ook het toilet is aangepast aan de noden van mindervaliden.

Deze mindervalide toiletcontainer bestaat uit 2 compartimenten. De linkerzijde (vrouwen) heeft 3 toiletten, een dubbel lavabo met spiegels, 2 zeepdispensers en 2 elektronische handdrogers. Aan de rechterzijde vinden we 3 piscines, een mindervalidetoilet met optrekhendel, 1 lavabo, spiegel, zeepdispenser en elektronische handdroger.

Ons mobiele toilet voor mindervaliden en personen met een handicap is uitgerust met water, verwarming en verlichting. Ook de benodigde toiletmaterialen zijn allemaal inbegrepen. Op aanvraag voorzien wij ook toiletpapier. Gelieve dit te vermelden in de offerte aanvraag.

Indien u geen mogelijkheid hebt voor de afvoer of deze ligt verder dan dat er kan gewerkt worden met normale afvoerbuizen, kunnen we een opvangreservoir of vermaalpomp leveren. Bij deze optie dient u bij ons het toiletpapier af te nemen.

Let op: onze rolstoeltoegankelijke toiletwagen voor andersvaliden is 6 meter lang en 2,4 meter breed. Zorg voor voldoende ruimte om de plaatsing te vergemakkelijken.

Technische specificaties

Afmetingen

600 x 240 x 325 cm (LxBxH)

Max. capaciteit

450 personen

Indeling

  • Dames: 3 damestoiletten, 2 spoelbakjes
  • Heren: 3 piscines, 1 (mindervalide)toilet, 1 spoelbakje

Toiletmateriaal

Zeepdispensers, vuilbakjes, wc borstels, … inbegrepen. Toiletpapier niet.

Voorzieningen

Verwarming, warm water, verlichting, radio

Benodigde aansluitingen

Water (via Gardena-koppeling) en elektriciteit

Afvoer

Lengte: 6m, Diameter: 110cm (Opvangreservoir of vermaalpomp optioneel)

Prijs

Op aanvraag

Wilt u onze mindervalide toiletwagen huren voor uw evenement?