Veelgestelde vragen

Kan ik een wc-wagen huren voor 1 dag?

Ja, u kunt een toiletwagen huren voor slechts één dag. In het offerte-formulier kunt u onderaan bij ‘informatie evenement‘ de huurperiode doorgeven. Vermeld hier dat u de toiletwagen maar één dag nodig heeft.

Hoe lang kan ik huren? Is er een maximumperiode?

Er is geen maximumperiode. U kunt een WC-wagen huren voor een week, een maand of zelfs langer. Vermeld de gewenste huurperiode in de offerteaanvraag, en dan zorgen wij voor een prijs op maat.

Wat moet ik zelf voorzien?

Elektriciteit en water dient vanaf de levering tot bij het ophalen aanwezig te zijn, zodat alles getest en nagespoeld kan worden (wc’s en vermaalpomp). Indien er geen watertoevoer is, kunnen wij een mobiele watertank voorzien.

Zorg ook voor voldoende plaats op de evenementslocatie (en een vrije doorgang voor het opzetten). De afmetingen van elke toiletunit staan in de technische fiche vermeld.

Moet ik de toiletwagen zelf schoonmaken?

In principe is de eindschoonmaak na het evenement  voor uw rekening, maar indien gewenst kunnen wij dit op ons nemen. Hiervoor wordt een meerprijs aangerekend. Vermeld dit bij de aanvraag van uw offerte.

Wat als er geen afvoer is?

Indien er geen afvoer in de buurt is, voorzien we een vermaalpomp of opvangreservoir. Gelieve dit in de offerteaanvraag te vermelden. Meer info >

Wat als er geen watertoevoer is?

Als er geen watertoevoer is voor de toiletwagens, kunnen wij een waterremork voorzien. Die heeft een watervoorraad om de toiletten door te spoelen en voor de handenwassers. Deze optie kunt u aanduiden bij de offerteaanvraag.

Opgelet: deze mobiele watertank heeft – net als de toiletwagens – een elektriciteitsaansluiting nodig om de pomp aan te drijven.

Wat als er geen elektriciteit is?

Elektriciteit is absoluut noodzakelijk voor de verlichting en de waterpomp. Indien er geen stroom mogelijk is via een verlengdraad, raden wij aan om een kleine stroomgroep te huren.

Is toiletpapier aanwezig?

Op aanvraag kunnen wij toiletpapier voorzien. Deze optie kunt u aanduiden in de offerteaanvraag.

Is zeep aanwezig?

Onze toiletwagens zijn steeds voorzien van voldoende zeep, zodat gasten hun handen kunnen wassen.

Zijn er handdoekjes aanwezig?

Op aanvraag kunnen wij papieren handdoekjes voorzien. Gelieve dit te vermelden in de offerteaanvraag.

Moet ik een voorschot betalen?

Voor sommige evenementen vragen wij een voorschot ter bevestiging van de boeking. Wij zullen dus steeds duidelijk vermelden in de offerte.

Wordt er een verplaatsingskost aangerekend?

Verplaatsingskosten worden meegenomen in de offerte.

Wordt er een waarborg aangerekend?

Ja, wij vragen een waarborg. Deze wordt cash betaald bij het leveren van het materiaal. Indien de waarborg niet wordt betaald, aanzien wij dit als contractbreuk, waarbij A&S Toiletwagens de volledige overeengekomen som in rekening zal brengen.

We betalen de waarborg bij het ophalen van het materiaal terug. Tenzij beschadiging of verlies vastgesteld worden. Een kwitantie voor de betaling van de waarborg zal worden bezorgd.

Mag ik de toiletwagen versieren voor mijn evenement?

Versieringen zijn toegelaten, zolang er geen schade ontstaat aan de toiletwagen. Schade wordt afgehouden van de waarborg.

Heb ik een vergunning nodig voor een toiletwagen?

Om een toiletwagen op privéterrein te plaatsen heeft u geen vergunning nodig. Staat de wc-wagen (gedeeltelijk) op de openbare weg, dan heeft u waarschijnlijk wel een vergunning nodig. Meer over vergunningen>

Nog een andere vraag?

Heeft u een vraag die niet in onze FAQ zit? Contacteer ons via de contactpagina, dan bezorgen wij u zo snel mogelijk een antwoord. Voor dringende vragen kunt u ons bereiken op het nummer 0476/25.76.16.