Luxe Toiletwagen (VIP)

sanitaire faciliteiten voor evenementen

Op zoek naar een grote, luxueuze toiletwagen voor uw huwelijk, receptie of feest? Dan kunnen wij u helpen. Deze VIP toiletwagen is geschikt voor evenementen tot 450 personen. Er is voldoende ruimte om meerdere personen tegelijk te ontvangen. Dat maakt deze grote wc-wagen ideaal voor drukbezochte events. De hoogwaardige afwerking zorgt voor een klassevolle uitstraling.

Antwoord binnen 24u     Volledig vrijblijvend

Omschrijving luxe toiletwagen

Met onze luxe wc-wagen voelen uw gasten zich een echte VIP. Dit is niet zomaar een mobiel toilet, maar een volledig uitgeruste toiletcontainer die voorzien is van alle comfort. Er werd veel aandacht gespendeerd aan de details. Maar het resultaat mag gezien worden!

Onze VIP toiletwagen heeft twee ingangen. Links vinden we 3 damestoiletten en een spoelbakje met daarboven een spiegel. Het rechtse gedeelte is voorbehouden voor mannen. De heren kunnen gebruik maken van 3 piscines, 1 herentoilet en een spoelbakje met spiegel. Zeep- en geurdispensers, toiletborstels, vuilbakjes en ander toiletmateriaal zijn in deze luxe WC kar voorzien.

Elk VIP toilet is uitgerust met water, verwarming en verlichting. Aansluitingen voor water en elektriciteit zijn ter plaatste te voorzien. Op aanvraag leveren wij ook toiletpapier. Gelieve dit te vermelden in de offerte aanvraag.

Indien u geen mogelijkheid hebt om een afvoer te plaatsen (of deze ligt verder dan dat er kan gewerkt worden met normale afvoerbuizen), dan kunnen we een opvangreservoir of vermaalpomp plaatsen. Bij deze optie dient u bij ons het toiletpapier af te nemen.

Technische specificaties

Afmetingen

520 x 250 x 325 cm (LxBxH)

Max. capaciteit

450 personen

Indeling

  • Dames: 3 damestoiletten, 1 spoelbakje
  • Heren: 3 piscines, 1 toilet, 1 spoelbakje

Toiletmateriaal

Zeepdispensers, vuilbakjes, wc borstels, … inbegrepen. Toiletpapier niet.

Voorzieningen

Verwarming, warm water, verlichting

Benodigde aansluitingen

Water (via Gardena-koppeling) en elektriciteit

Afvoer

Lengte: 6m, Diameter: 110cm (Opvangreservoir of vermaalpomp optioneel)

Prijs

Op aanvraag

Wilt u onze luxe toiletwagen huren voor uw evenement?