Onze mobiele toiletten

Een mobiel toilet huren? Kies hieronder uit de verschillende modellen. Wij hebben mobiele toiletten voor grote en kleine evenementen.

Moeilijkheden met kiezen? Contacteer ons via het nummer 0476/25.76.16 of stuur een e-mail naar shanedeboeck@hotmail.com.

.

kleine toiletwagen

Klein

Tot 120 personen

Dames: 1 toilet, 1 spoelbakje

Heren: 1 piscine, 1 toilet, 1 spoelbakje

toiletten op wielen

Medium

Tot 300 personen

Dames: 2 toiletten, 1 spoelbakje

Heren: 2 piscines, 1 toilet, 1 spoelbakje

Groot

Tot 450 personen

Dames: 3 toiletten, 1 spoelbakje

Heren: 3 piscines, 1 toilet, 1 spoelbakje

wc container voor mindervaliden en rolstoelgebruikers

Mindervalide

Tot 450 personen

Dames: 3 toiletten, 2 spoelbakjes

Heren: 3 piscines, 1 toilet, 1 spoelbakje

design toiletcontainer the woodhut

VIP

Tot 450 personen

Dames: 3 toiletten, 1 spoelbakje

Heren: 3 piscines, 1 toilet, 1 spoelbakje

toiletwagen op wielen

The Woodhut

Tot 500 personen

Dames: 3 toiletten, 2 spoelbakjes

Heren: 4 piscines, 1 toilet, 1 spoelbakje

Extra uitrusting

waterremork mobiel watervoorraad

Mobiele Watertank

Bij gebrek aan een watertoevoer

3.000 liter

Extra sanitaire faciliteiten nodig? Contacteer ons voor een gratis offerte!

Huur uw mobiel toilet bij A&S

Mobiel sanitair komt op verschillende momenten van pas. Bijvoorbeeld wanneer u een communie in eigen tuin organiseert en wil vermijden dat uw badkamer een stort wordt. Of wanneer u een concert plant en extra sanitaire faciliteiten nodig heeft. Onze mobiele toiletten zijn flexibel inzetbaar. De cabines zijn gemonteerd op een aanhanger en dus makkelijk verplaatsbaar. Wij zetten ze op een plek naar keuze. Er is enkel een elektriciteitsaansluiting nodig.

Bij A&S vindt u mobiele toiletten in alle vormen en maten. De kleine toiletwagen bestaat uit één damestoilet en één herentoilet. Grotere wc containers bestaat uit meerdere compartimenten. Handenwassers, spiegels, zeep dispensers en papieren handdoeken zijn steeds voorzien (leverbaar op aanvraag). We hebben zelfs een model de aangepast is voor mindervaliden!

mobiel toilet huren voor evenement
Een van onze luxueuze mobiele toiletten op een evenement.
mobiel toilet met piscenes en lavabo
Een kijkje in The Woodhut, een exclusief toilet op wieltjes.

Onze troeven

U wilt een toiletcabine huren? Dan bent u aan het juiste adres! A&S Toiletwagens is de beste plek om een mobiel toilet te huren. We hebben namelijk een uitgebreid aanbod in verschillende formaten. Ons materiaal voldoet aan de strengste comforteisen. Bovendien zijn onze prijzen erg competitief en is onze service van de bovenste plank. Particulier of onderneming: iedereen kan een mobiel toilet huren bij A&S. Wij zijn actief in de provincies Vlaams-Brabant, Oost-Vlaanderen, Antwerpen, Limburg,West-Vlaanderen en ook in Brussel. Afhankelijk van de opdracht bedienen we ook klanten in het zuiden van Nederland.

Verhuurprijzen voor alle modellen zijn in de productfiches te vinden. Klik op de rode knop onder de foto van een toiletcabine voor meer informatie. Wilt u een offerte op maat van uw evenement? Ga dan naar onze contactpagina en vul het formulier in. Wij bezorgen u zo snel mogelijk een offerte voor toilettenverhuur. En ja; ook particulieren kunnen bij ons een wc container huren.

Wilt u een mobiel toilet huren? Contacteer ons voor een gratis offerte!