Kleine Toiletwagen

mini toiletwagen

Wilt u een kleine toiletwagen huren voor een evenement tot 120 personen? Dan is deze mini toiletcontainer de ideale keuze. Dit model is bruikbaar voor allerlei gebeurtenissen: of het nu gaat om een tuinfeest voor vrienden en familie of de opendeurdag van uw bedrijf.

Antwoord binnen 24u     Volledig vrijblijvend

Omschrijving kleine toiletwagen

Organiseert u een evenement en wilt u toch iets comfortabeler dan een verplaatsbare toiletcabine (in de volksmond gekend als “Dixi” of “Toi Toi”)? Huur een mini toiletwagen. Die ziet eruit als een echte mobiele badkamer. Er zijn toiletten, piscines, spoeltafels, enz.

Onze kleine toiletwagen heeft een apart gedeelte voor mannen en vrouwen – herkenbaar aan het symbool op de deur. Het damesgedeelte heeft 1 toilet met een spoelbakje en een spiegel. Het herengedeelte bevat 1 toilet, 1 piscine met spoelbakje en een spiegel.

Indien u deze kleine toiletcontainer op uw evenement wilt gebruiken, zorg dan voor voldoende ruimte. De wagen zelf is 270 x 190 x 220 cm (LxBxH) groot. Het toiletmateriaal, zoals zeepdispensers, vuilbakjes en toiletborstels, wordt door ons voorzien.

Indien u geen mogelijkheid hebt voor de afvoer of deze ligt verder dan dat er kan gewerkt worden met normale afvoerbuizen, kunnen we een opvangreservoir voorzien. Bij deze optie dient u bij ons het toiletpapier af te nemen.

Technische specificaties

Afmetingen

270 x 190 x 220 cm (LxBxH)

Max. capaciteit

120 personen

Indeling

  • Dames: 1 damestoilet, 1 spoelbakje
  • Heren: 1 piscine, 1 toilet, 1 spoelbakje

Toiletmateriaal

Zeepdispensers, vuilbakjes, wc borstels, … inbegrepen. Toiletpapier niet.

Voorzieningen

Verwarming, warm water, verlichting

Benodigde aansluitingen

Water (via Gardena-koppeling) en elektriciteit

Afvoer

Lengte: 6m, Diameter: 110cm (Opvangreservoir optioneel)

Prijs

Op aanvraag

Wilt u onze mini toiletwagen huren voor uw evenement?