festival toiletten

Festival toiletten met een vleugje luxe

Festival organiseren? Dan moet je aan heel wat dingen denken, zoals beveiliging en catering. Maar vergeet ook de toiletten niet!

Mobiele toiletwagens voor je festival

De meeste festival organisatoren huren chemische toiletten voor hun evenement. Dat is een makkelijke en goedkope oplossing om extra sanitaire faciliteiten op het festivalterrein te voorzien. Maar heb je al aan een toiletwagen gedacht? Deze WC-wagens zijn ideaal voor kleine en middelgrote muziekevenementen. Ze bieden gasten meer comfort, dankzij de traditionele WC-potten met doorspoeling, ingebouwde verlichting, wastafels, geurdispensers, enz. Ze zijn dus een uitstekende manier om jouw festival te onderscheiden van de rest.

Ideaal voor VIP-gedeeltes

Onze toiletwagens worden dikwijls gebruikt voor het VIP-gedeelte van een festival. Je wil jouw ‘belangrijke’ gasten natuurlijk in de watten leggen. Een luxe toiletwagen hoort daarbij. Onze wagens zijn tot in de puntjes afgewerkt, zodat ze naadloos aansluiten bij de luxe uitstraling van je VIP-zone.

Praktische info

Het aantal toiletwagens is afhankelijk van het aantal gasten dat je verwacht. Wij rekenen graag voor jou het juiste aantal uit. Daarnaast kunnen we een opvangreservoir en watertank voorzien indien er geen toe- en afvoeren beschikbaar zijn. Contacteer ons voor meer informatie.