grote toiletwagen op de parking van een evenement

Heb je een kleine of grote toiletcabine nodig?

Heeft u al een kijkje genomen op onze website? Dan heeft u waarschijnlijk gemerkt dat onze toiletcabines verkrijgbaar zijn in verschillende formaten. We hebben een kleine wagen voor twee personen en extra grote modellen voor meerdere gasten.

Maar hoe groot moet de toiletcabine voor uw evenement precies zijn? Hieronder geven we het antwoord op die vraag.

Toiletcabine capaciteit

Onze grote en kleine toiletcabines hebben een andere indeling. In onze XL-toiletwagens kunnen bijvoorbeeld meerdere mensen tegelijkertijd naar het toilet. In het kleinste model is dat niet het geval. Dat heeft natuurlijk een invloed op de capaciteit (het aantal personen dat op één uur tijd naar het toilet kan gaan).

Om u helpen een keuze te maken, hebben we onder elke toiletcabine een inschatting gemaakt van het maximum aantal personen. Onze middelgrote toiletwagen is bijvoorbeeld geschikt voor evenementen tot 300 personen. En de exclusieve ‘Woodhut‘ kan tot wel 500 personen aan.

Let op: dit is een schatting. Bij een evenement waarbij 500 personen aanwezig zijn, gespreid over een volledige dag, is een kleinere toiletcabine voldoende.

Bereken zelf de capaciteit of vraag hulp

Op basis van deze informatie kunt u makkelijk zelf het type en aantal toiletcabines kiezen.

Plant u een straatbarbecue met de hele buurt? Dan is waarschijnlijk de kleine toiletwagen voor 120 personen voldoende. Heeft u een opendeurdag waar meer dan 1.000 man op afkomt? Dan is een groter model een betere keuze.

Een overcapaciteit is trouwens zelden een probleem. Op deze manier hoeven uw gasten niet aan te schuiven. Maar een te lage capaciteit wel. Dat leidt tot wachtrijen en ontevreden gasten. Het is dus een goed idee om een beetje marge in te bouwen.

Wij helpen u graag bij de selectie van de juiste toiletcontainer. Contacteer ons voor meer informatie en een vrijblijvende offerte.