plaszuilen huren

Plaszuilen: nog beter in combinatie met een mobiel toilet

Een plaszuil is een uitstekende sanitaire oplossing voor verschillende evenementen, gaande van festivals tot jaarmarkten. Zo’n plaskruis is geschikt voor vier mannen en neemt toch weinig plaats in beslag. Een watertoever en afvoer zijn niet nodig. Handig, want op deze manier kan je plaszuilen overal op het terrein plaatsen.

Toiletwagens als aanvulling

Plaszuilen huren is waarschijnlijk niet voldoende. Je hebt ook sanitaire faciliteiten nodig voor dames.

WC-wagens vormen dus de perfecte aanvulling op plaszuilen. Hier kunnen zowel mannen als vrouwen in alle comfort naar het toilet gaan. Elke WC-wagen is namelijk uitgerust met een hangtoilet, wastafel, spiegel, verlichting en verwarming.

Net als plaskruizen kan je deze mobiele toiletten overal plaatsen. Het enige wat nodig is, is een elektriciteitsaansluiting. Voor de watertoevoer kunnen we eventueel onze mobiele watertank gebruiken, terwijl we voor de afvoer vermaalpompen en opvangsreservoirs hebben. Qua locatie zijn er dus geen beperkingen. Let er wel op dat er voldoende vrije ruimte is tijdens de levering en ophaling.

mobiel toilet jaarmarkt

WC-wagen in combinatie met plaszuilen

Combineer je plaszuilen met een mobiel toilet van A&S Toiletwagens. Wij verhuren onze mobiele toiletten aan particulieren, bedrijven en verenigingen voor één of meerdere dagen. Er zijn verschillende toiletwagens om uit te kiezen. Voor elk evenement is er dus een oplossing.

Ontdek alle modellen of vraag een offerte online.

Vragen? Bel ons: 0476 25 76 16.