kleine witte wc-wagen met gedeelte voor dames en heren met daarrond bloemen

De perfecte sanitairunit huren doe je zo

Wie een sanitairunit wil huren voor een evenement, komt voor een moeilijke keuze te staan. Want er zijn verschillende sanitaire wagens om uit te kiezen.

Heel wat organisatoren maken een verkeerde keuze, wat later voor problemen zorgt.

Wil je dit vermijden? Lees dan snel onze tips:

Beslissing #1: grootte van de sanitairunit

De belangrijkste beslissing is de grootte van de sanitaire blokken. Want zoals je op onze overzichtspagina hebt gezien, zijn er verschillende modellen om uit te kiezen.

De ideale grootte is afhankelijk van het aantal gasten. Want op grotere evenementen zijn er meer gasten die naar het toilet moeten. Je hebt dan meer capaciteit nodig.

Onze kleinste sanitaire wagens zijn geschikt voor evenementen tot 120 personen. De grootste gaat tot 500 personen. Zullen er nog meer gasten aanwezig zijn? Dan kunnen we meerdere sanitaire blokken plaatsen.

Wij raden steeds aan om voldoende capaciteit te voorzien. Dan zijn er geen lange wachtrijen aan de toiletten – tot grote tevredenheid van de bezoekers.

Beslissing #2: speciale noden

Als organisator houd je best rekening met de noden van je gasten. Verwacht je bijvoorbeeld veel gasten met een mobiele beperking, dan huur je misschien best een mindervalide toiletwagen. Deze sanitaire cabines hebben een aangepaste toiletruimte, bredere doorgangen en een oprijplaat in plaats van een trapje.

Beslissing #3: het ontwerp

Al onze standaard sanitairunits hebben een sobere witte kleur. Hierdoor passen ze op elke evenementsruimte.

Wil je iets creatievers? Probeer dan onze VIP toiletwagen of ‘The Woodhut’. Die werden zowel van binnen als van buiten aangekleed met opvallende prints. Dat geeft ze een extra luxueuze uitstraling. Deze sanitaire containers zijn ideaal voor organisatoren die hun evenement een extra cachet willen geven.