mobiele toiletten voor kerstmarkt

Toiletverhuur voor Kerstmarkten

Tijdens de eindejaarsperiode organiseren heel wat Belgische gemeenten en verenigingen een kerstmarkt. Op deze plaatselijke kerstmarkten staan een heleboel leuke kraampjes. Naast de traditionele eet- en drankkraampjes (met lekkere glühwein, jenever, warme chocolademelk en braadworsten) zijn er vaak ook verkoopstalletjes met handgemaakte producten. Sommige organisatoren kiezen er zelfs voor om randanimatie te voorzien, zoals een vuurspuwer, een muziekgroep of een bezoek van de kerstman, of de combinatie te maken met een kerstshopping.

Kortom: op een kerstmarkt is gezelligheid troef.

Maar als organisator moet je aan een heleboel praktische zaken denken, gaande van verlichting tot veiligheid.

Heb je trouwens al aan mobiele toiletten gedacht?

Mobiel toilet op je kerstevenement

Sommige mensen stappen een café of brasserie binnen wanneer ze naar het toilet moeten. Dat hebben de uitbaters natuurlijk niet graag. Daarom doe je er goed aan om extra sanitair faciliteiten te voorzien. Op deze manier weet je zeker dat er voldoende capaciteit is en worden plaatselijke horecazaken niet overbelast.

Bezoekers genieten van alle comfort. Onze WC-wagens zijn voorzien van verlichting en verwarming – wat altijd welkom is op koude, donkere winterdagen. Ook wastafels, zeepdispensers en papieren handdoekjes zijn aanwezig.

Het voordeel van een toiletwagen is dat je die overal op de kerstmarkt kan plaatsen. Zet ze bijvoorbeeld aan de rand van een plein of in een zijstraatje (met de nodige bewegwijzering). De keuze is aan jou. PS: let wel op dat er voldoende vrije ruimte is voor de levering en ophaling.

De volgende stap

Wil je mobiele toiletten huren voor een kerstmarkt? Neem een kijkje naar de verschillende modellen en vraag je offerte. Prijsaanvragen zijn steeds gratis en vrijblijvend.