plaskruis urinoir huren

Urinoir huren, of toch maar een toiletwagen?

Je bent op zoek naar een of meerdere urinoirs voor een evenement? Dan doe je er misschien goed aan om voor een toiletwagen te gaan. Die heeft namelijk een paar interessante voordelen ten opzichte van een urinoir:

Volledig overdekt

Een urinoir of plaskruis is volledig blootgesteld aan de weerelementen. Regen en wind hebben vrij spel. Dat is niet aangenaam als je moet gaan plassen. Een toiletwagen biedt dus meer comfort. Je bent volledig afgeschermd, en er kan zelfs een elektrische verwarming geplaatst worden.

Wastafel inbegrepen

Nog een nadeel van een urinoir is dat je een aparte wastafel moet plaatsen. Dat neemt onnodig veel plaats in. Onze toiletcontainers zijn steeds voorzien van één of meerdere wastafels, inclusief handzeep en andere benodigdheden.

Voor mannen en vrouwen

Urinoirs zijn enkel bruikbaar voor mannen (tenzij dames een plastuit gebruiken). Ze kunnen dus ongewild voor lange wachtrijen aan de damestoiletten zorgen. Omdat een toiletwagen zowel piscines als gewone WC’s heeft, is er altijd wel een plaatsje vrij.

Handig extra’s

De meeste urinoirs zijn vrij basic. Toiletwagens bieden meer comfort. Binnenin vind je verlichting, verwarming, spiegels, enz. Sommige modellen zijn zelfs voorzien van sfeervolle decoratie. En als je wil, kan je de toiletwagen voorzien van achtergrondmuziek. Handig als je een luxueus evenement organiseert.