mobiele toiletten voor tuinfeest op het gras

WC-wagen voor uw tuinfeest

Heeft u een grote tuin? Dan is dit de perfecte locatie om een tuinfeest te organiseren. Want in een tuin zijn allerlei feesten mogelijk:

  • Een trouwfeest
  • Een huwelijksverjaardag
  • Een BBQ voor vrienden
  • Een groot verjaardagsfeest
  • Een communie of lentefeest
  • Een babyshower of babyborrel

Hiervoor hoeft het zelfs geen goed weer te zijn. U kan immers een tent voorzien om alle gasten droog te houden. Voeg eventueel nog een verwarmingstoestel toe voor extra comfort. Kortom; een tuinfeest kan het hele jaar door. Zomer, herfst, winter of lente, dat maakt niet uit.

Toiletten voor een feest in eigen tuin

Tijdens een tuinfeest hebben gasten vaak vuile schoenen. Ze wandelen immers door het gras en grindpaden. Wanneer ze binnen naar het toilet moeten gaan, ziet je badkamer en de rest van de woning er binnen de kortste keren uit als een slijkboel.

Met een toiletwagen heeft u dat probleem niet. Want dit verplaatsbare toilet staat in de tuin. Zo blijft uw huis mooi proper.

Een WC-wagen huren is ook handig als u een groot tuinfeest geeft, waar veel gasten aanwezig zijn. Want uw toilet binnenshuis is waarschijnlijk onvoldoende om alle gasten op te vangen. Met een toiletcontainer heeft u extra capaciteit. Op deze manier hoeft er niemand te wachten om naar het toilet te gaan.

Graag een offerte?

Wilt u een mobiel toilet huren voor uw tuinfeest? Vraag een offerte. Al onze offertes zijn gratis en vrijblijvend. Informeer dus snel hoeveel de huurprijs voor uw tuinfeest bedraagt.