toiletwagens braderie jaarmarkt

Mobiel sanitair voor een jaarmarkt of braderie

Zowat elke Vlaamse gemeente organiseert jaarlijks een braderie of jaarmarkt. Op het dorpsplein worden dan allerlei kraampjes gezet, van dranktentjes tot foodtrucks. Doorgaans is er ook randanimatie. Tijdens de braderie kunnen ambachtslieden hun vakmanschap tonen, staan er springkastelen voor de kinderen, kan je oude volksspelen proberen en kan je deelnemen aan allerlei wedstrijden. Sommige gemeenten kiezen ervoor om de jaarmarkt af te sluiten met een spetterend vuurwerk.

Ben je bezig met de organisatie van een jaarmarkt of braderie? Vergeet dan niet om toiletwagens te huren!

Toiletwagens voor jaarmarkten en braderieën

Waarschijnlijk komen er duizenden mensen naar dit evenement. Wanneer bezoekers naar het toilet moeten, gaan ze misschien een lokaal cafeetje binnen. Maar dat hebben uitbaters niet graag. Daarom doe je er als gemeente goed aan om een paar publiek toegankelijk toiletten te voorzien.

WC wagens zijn absoluut noodzakelijk op jaarmarkten en braderieën. Ze helpen om plaatselijke horecazaken te ontlasten. Dankzij deze mobiele toiletten kan iedereen in alle comfort naar het toilet gaan, zonder ellenlange wachtrijen.

Nog een tip: probeer de toiletwagens te verspreiden over het terrein. Dat is makkelijker voor de bezoekers. Onze toiletwagens kan je eender waar plaatsen, zelfs als er geen afvoer aanwezig is. De enige vereiste is voldoende vrije ruimte om de toiletten te plaatsen en een elektriciteitsaansluiting voor de verlichting/vermaalpomp/waterpomp.

PS: indien gewenst voorzien wij ook toiletpapier en papieren handdoekjes. 

mobiel toilet jaarmarkt

Graag meer informatie?

Wil je mobiele toiletten huren voor een braderie of jaarmarkt? Neem een kijkje naar de verschillende modellen en vraag je offerte. Prijsaanvragen zijn steeds gratis en vrijblijvend.