outdoor huwelijk feest tuin buiten

Toiletwagen voor een bruiloft

Stap je binnen enkele maanden in het huwelijksbootje? Vindt jouw bruiloft in een tuin plaats? Dan heb je waarschijnlijk een toiletwagen nodig. Bij A&S Toiletwagens vind je een ruim aanbod aan luxueuze mobiele toiletten die perfect passen bij jouw trouwfeest.

Mobiele toiletten voor bruiloften

Er zijn verschillende redenen om voor een bruiloft een toiletwagen te huren:

  • De bestaande sanitaire faciliteiten zijn onvoldoende voor het aantal gasten.
  • De locatie heeft geen sanitaire faciliteiten.

Eerst en vooral is het perfect mogelijk dat de feestlocatie niet voorzien is op het aantal genodigden. Stel bijvoorbeeld dat er slechts twee wc’s zijn voor 150 gasten. Dan zullen er al snel lange wachtrijen staan. Een extra toiletwagen huren is in dat geval een goed idee.

Maar op sommige locatie’s is geen wc aanwezig. Wanneer je bijvoorbeeld een huwelijk organiseert in een weide. Dan kan je echt niet zonder een mobiel toilet.

Op andere momenten zorgt een toiletwagen voor gemoedsrust. Wie een bruiloft in eigen tuin organiseert, wil vermijden dat alle gasten binnen naar het toilet moeten (en de hele woning moeten doorkruisen). De oplossing is simpel: zet gewoon een kleine toiletwagen in de tuin.

Luxueuze afwerking, speciaal voor huwelijken

Bij een huwelijk mag alles wat chiquer zijn, gaande van het servies tot de decoratie. Dat geldt ook voor de toiletwagen.

Door de luxueuze afwerking van onze toiletwagens zijn ze perfect geschikt voor bruiloften. Alle comfort is aanwezig: verlichting, verwarming, audio, zeepdispensers, wc-borstels, enz. We hebben zelfs modellen die aangekleed werden met een uniek ontwerp, zoals The Woodhut.

Bruiloft toiletwagen huren?

Vraag meteen een offerte aan online. Dat is gratis en vrijblijvend. Heb je graag wat meer informatie over onze mobiele toiletten voor bruiloften? Bel ons op het nummer 0479 07 90 49.