verplaatsbaar toilet met twee compartimenten

Een verplaatsbaar toilet: dit zijn de voordelen

Verplaatsbare toiletten bieden allerlei voordelen aan organisatoren van evenementen. Dit zijn 4 pluspunten:

1. Een verplaatsbaar toilet past overal

Soms heb je extra sanitaire faciliteiten nodig op moeilijk bereikbare plaatsen. Gelukkig is dat voor een mobiel toilet geen probleem. Je plaatst deze toiletwagen waar jij dat wil; ergens in een bos, in een open veld, bij een riviertje, op een parking… de mogelijkheden zijn eindeloos. Moet je de lay-out van je evenement locatie wijzigen? Dan kan je de WC-wagen snel en eenvoudig opnieuw verplaatsen.

2. Een verplaatsbaar toilet heeft geen afvoer nodig

Een belangrijke voordeel van verplaatsbare WC’s is dat ze geen afvoer nodig hebben. Er is namelijk een opvangtank voorzien. Een watertoevoer voor de toiletten en lavabo’s is in principe ook niet nodig, dankzij een mobiele watertank. De enige vereiste is een elektriciteitsaansluiting. Maar hiervoor kan je eventueel een diesel generator huren.

3. Een verplaatsbaar toilet biedt flexibiliteit

Soms is de plek die je het gekozen voor de toiletwagen toch niet zo geschikt als je dacht. Stel bijvoorbeeld dat je die aan het begin van een winkelstraat plaatste, maar na verloop van tijd merkt dat er meer nood is aan een WC op het einde van de straat. Met een verplaatsbaar toilet is dat geen probleem. Nutsvoorzieningen afkoppelen, toiletwagen verrijden, nutsvoorzieningen weer aankoppelen en alles is weer klaar voor gebruik!

4. Verplaatsbare toiletten zijn uitbreidbaar

Bij vaste toiletten in een gebouw ligt de capaciteit vast. Er zijn namelijk een beperkt aantal WC’s voor alle gasten. Verplaatsbare toiletten zijn flexibel uitbreidbaar. Je kan immers meerdere toiletwagens huren naargelang het aantal gasten dat je verwacht. Op deze manier heb je altijd voldoende sanitaire faciliteiten.