toiletwagen met houtlook buitenkant op de parking van een evenement

Mobiele toiletten voor corona-maatregelen (Covid 19)

Heel wat bedrijven nemen extra maatregelen om de heropening na de corona lockdown zo vlot en veilig mogelijk te laten verlopen. Zoals de huur van mobiele toiletten. Deze extra sanitaire faciliteiten zorgen voor een betere spreiding van alle toiletbezoeken.

Corona maatregelen van diverse bedrijven

Naast de klassieke bedrijven zijn er een heleboel andere ondernemingen die mobiele toiletten huren wegens de corona maatregelen, zoals scholen, steden/gemeenten en dierentuinen/pretparken:

Scholen

Heel wat scholen willen hun leerlingen beschermen door tijdelijke toiletten te plaatsen. Op deze manier hoeven minder kinderen de toiletten in het schoolgebouw te gebruiken. Bijkomend voordeel van een toiletwagen is dat deze vrij te plaatsen is op de speelplaats of het schoolterrein. Dat is handig wanneer men de leerlingen onderverdeeld in meerdere bubbels die geen contact met elkaar hebben.

Steden en gemeenten

Shoppers die naar het toilet moeten, gaan doorgaans een café of restaurant binnen. Maar door de corona maatregelen is dat niet altijd mogelijk. Daarom is het een goed idee om een toiletwagen in de winkelstraat te plaatsen. Deze investering zullen de bewoners zeker appreciëren.

Dierentuinen en pretparken

Social distancing is moeilijk wanneer je sanitaire faciliteiten beperkt zijn. Gelukkig kan je steeds mobiele toiletten huren om in het park te plaatsen. Op deze manier wordt het aantal toiletbezoekers verspreidt over meerdere locaties, waardoor de kans op een besmetting verkleint.

Corona-proof met een toiletwagen?

Gaat uw bedrijf terug open na de corona lockdown en heeft u een toiletwagen nodig? Contacteer ons voor een offerte.